О инвеститору

Девелоперска и инвеститорска грађевинска компанија UDI Services у Београду је део Urban Developers and Investors Ltd. Group са седиштем у Прагу . UDI је присутан на тржишту централне Европе већ 25 година, а у последњих пар година је своје присуство проширио и на српско, пољско и мађарско тржиште.

Искуство, знање и стручност наших запослених омогућавају пуну подршку и разумевање потреба наших клијената током процеса куповине. UDI прати трендове у градњи како би будућим станарима пружио софистициран и комфоран животни простор. Циљ нам је да градимо квалитетан и урбан простор за ваш срећан живот.

www.urban-developers.com

Током имплементације наших пројеката, поклањамо знатну пажњу квалитету радова.
Циљ нам је да градимо квалитетне зграде за ваш срећан живот.

Да ли сте се одлучили за одређени стан из наше понуде?

 • Уколико сте донели одлуку да купите један од наших станова, први корак је да потпишете предуговор или купопродајни уговор и да уплатите капару. Имаћете могућност да одаберете опцију за плаћање остатка купопородајне цене која вам највише одговара од неколико понуђених.

 • У случају да вам је потребно време да се одлучите или да обезбедите средства за плаћање капаре, нудимо вам могућност да потпишете уговор о резервацији. Пошто га потпишете и уплатите износ резервације, резервисаћемо вам стан на период до 30 дана, што ће вам дати довољно времена да обавите све неопходне припреме. Уколико одлучите на наставите са куповином овај износ ће вам се рачунати као део капаре.

 • Нашим клијентима нудимо савет и консултацију у вези финансирања њихове куповине, узевши у обзир клијентове потребе и могућности.

Опције за персонализацију станова

 • Oмогућавамо нашим клијентима да направе измене у становима и да их на тај начин прилагоде својим потребама. Неке од грађевинских измена се додатно наплаћују у зависности од обима додатних радова.

 • Водимо рачуна да одаберемо најбољу стандардну опрему. Наши клијенти ће моћи да изаберу између неколико опција подова, плочица и остале опреме и тако станове прилагоде свом укусу.

Примопредаја станова

 • Примопредају ћемо обавити пo исплати купопродајнe ценe у целости и добијању употребне дозволе. Имаћете могућност да обавите детаљну инспекцију стана и квалитета завршних радова после чега ћемо потписати потврду о примопредаји стана. Потврда ће укључити све уочене дефекте као и рок за њихову поправку.

 • Напослетку ћемо вам предати кључеве вашег новог стана
  Остаје само још да се уселите!

 • Биће нам драго да вам пружимо помоћ чак и после примопредаје.

  За више информација контактирајте нашу продајну канцеларију.

Изабрани завршени пројекти

Праг Стодулки, Тријангл

Праг Ухржиневес, Стари Млин

Пардубице, Зелене пржедмјести

Простејов, улица Красицка

Оломоуц, улица Пешкова

Злин, Јижни свахи

Ако их желите видети све, посетите www.urban-developers.com